Forum www.alfaclub.pl Strona Główna
Strona klubowaStrona Klubowa   DemocarDemocar  AlbumAlbum  Kup AlfeKup Alfe  FAQPomoc  SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy  RejestracjaRejestracja   privmsg.php?folder=inbox&sid=23622a66bd694911dc4d7d59773e3c8eTwoja skrzynka   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 


problem z profilem

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.alfaclub.pl Strona Główna -> nie wszystko działa... zgłoś to
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bartek89



Dołączył: 14 Wrz 2009
Posty: 159

PostWysłany: Wto Lut 26, 2013 5:27 pm    Temat postu: problem z profilem Odpowiedz z cytatem

witam próbuje zapisac zmiany w profilu i wyskakuje mi takie cos

Ten adres email został już zarejestrowany wraz z innym użytkownikiem
Wpisane przez Ciebie hasło nie pasuje do zapisanego w bazie danych

a wszystkie potwierdzenia wiadomosci mi przychadza na tego meila co wpisuje co jest grane
_________________
alfa 146 2,0ts czarna perła - była
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
superjahu007



Dołączył: 30 Sty 2008
Posty: 2694
Skąd: Kalisz

PostWysłany: Wto Lut 26, 2013 5:44 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

odpowiedź masz kilka postów niżej :
http://www.alfaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=36652
_________________


ETYKIETY SAMOPRZYLEPNE
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
bartek89



Dołączył: 14 Wrz 2009
Posty: 159

PostWysłany: Wto Lut 26, 2013 6:03 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wpisuje wszystko w pierwszym okienku przed @ i to samo
_________________
alfa 146 2,0ts czarna perła - była
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
superjahu007



Dołączył: 30 Sty 2008
Posty: 2694
Skąd: Kalisz

PostWysłany: Wto Lut 26, 2013 6:08 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to nie wiem Laughing Hasło może źle wpisujesz ?
_________________


ETYKIETY SAMOPRZYLEPNE
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
bartek89



Dołączył: 14 Wrz 2009
Posty: 159

PostWysłany: Sro Lut 27, 2013 12:36 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hasło też dobrze wpisywane
co nie pomoże mi nikt????
_________________
alfa 146 2,0ts czarna perła - była
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
adamodg



Dołączył: 28 Cze 2007
Posty: 6086
Skąd: Dąbrowa Górnicza

PostWysłany: Sro Lut 27, 2013 12:38 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

daj na PW - może jeszcze coś pamiętam z czasów walki z tymi profilami na AC
_________________
156 była TS 1.6 120 kunia
GT była 1.9 JTD 16V KM/Nm by cinsoft.pl
159sw jest 2.0 JTDm Ti ( 170/360 było) jest ++ cinsoft.pl
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
johny603



Dołączył: 18 Lip 2008
Posty: 1943
Skąd: Koźmin Wlkp-Jarocin

PostWysłany: Sro Lut 27, 2013 2:15 pm    Temat postu: Re: problem z profilem Odpowiedz z cytatem

bartek89 napisał:
witam próbuje zapisac zmiany w profilu i wyskakuje mi takie cos

Ten adres email został już zarejestrowany wraz z innym użytkownikiem
Wpisane przez Ciebie hasło nie pasuje do zapisanego w bazie danych

a wszystkie potwierdzenia wiadomosci mi przychadza na tego meila co wpisuje co jest grane

Przy zmianie danych nie wpisujesz hasła, tylko e-mail.
_________________
Pozdrawiam Janek
RGE 2,2DT 12V 99r. 312tkm
BYŁA:
Lancia ZETA 2.0T 8V 1997r.=259tkm
AR156 2,5 V6 24V 1998r.=347tkm
AR33 1,4 BX 8V 1994r.=294tkm
Arrow Byłe Niunie Cool
janek33-1983@o2.pl
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
adamodg



Dołączył: 28 Cze 2007
Posty: 6086
Skąd: Dąbrowa Górnicza

PostWysłany: Sro Lut 27, 2013 2:32 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

albo wyłazi że hasło złe
albo że email nie pasuje do bazy - Adres email, który podałeś nie pasuje do zapisanego razem z bazą danych
innym razem udało się nawet dopisać coś w profilu w podpisie

teraz to już nawet przy odzyskiwaniu hasła i klepaniu w link który przychodzi na maila wychodzi komunikat " Podany przez ciebie klucz aktywacyjny nie pasuje do żadnego w bazie danych


ciekawa akcja w sumie

szkoda tylko że ktoś kto chce nie może korzystać z forum a admin jak zwykle nawet o tym pewnie nie wie ...
_________________
156 była TS 1.6 120 kunia
GT była 1.9 JTD 16V KM/Nm by cinsoft.pl
159sw jest 2.0 JTDm Ti ( 170/360 było) jest ++ cinsoft.pl
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.alfaclub.pl Strona Główna -> nie wszystko działa... zgłoś to Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach




Copyright www.AlfaClub.pl
Powered by Kosmodrom


linki sponsorowane
druk ksiazek warszawa druk naklejek warszawa leasing warszawa kredyt samochodowy LipoCryo Kriolipoliza Warszawa Biorezonans Warszawa Bicom